Tagrender

Har du brug for hjælp til opsætning af tagrender eller blot renovering af de gamle? – Hos ToRoSi har vi mange års erfaring inden for opsætning af tagrender, nedløbsrør samt inddækning af kviste m.m. Faktisk har vi hele 25 år erfaring inden for blikkenslager arbejde. Vi opsætter tagrender i hele Nordsjælland. Vi har værksted i Fredensborg, der gør det nemt for os, at komme rundt i hele Nordsjælland.

Når vi opsætter tagrender, så gør vi det altid med tagrender i 3 meter. Det betyder, at der kun er en 1 lodning hver 3. meter og dermed mindsker vi risikoen for utætheder i tagrenden i forhold til hvis vi brugte tagrender i 1 meter, som man gjorde før i tiden. Det skaber en mere holdbar og langvarig løsning på dine tagrender.

Tagrender i zink

En anden faktor der har afgørende betydning for holdbarheden på dine tagrender er det materiale, som de bliver lavet i. Derfor laver vi kun tagrender i Zink, der med korrekt opsætning og vedligehold kan holde i op til 30 år.  Zink er et grundstof, der ikke kræver meget vedligehold. Du skal blot rense dine tagrender 1-2 gange årligt.

Derudover giver tagrender i zink et mere eksklusivt look end f.eks. tagrender i plast. En anden fordel ved, at vælge tagrender i zink er også, at alle samlinger bliver loddet sammen fremfor samlestykker.

 

Bliv ringet op

Reparation af tagrender

Har du en utæthed i dine tagrender, så kan vi nemt foretage en reparation af dine tagrender. Du skal ikke have skiftet tagrender rundt om hele huset, for vi skærer det ødelagte fra og indsætter et nyt stykke tagrende ind.

I forbindelse med en reparation af tagrender vil vi hos ToRoSi altid gennemgå dine tagrender og anbefaler også, at du får foretaget en rens af tagrender i samme forbindelse. Den primære årsag til ødelagte og utætte tagrender er ofte, at de grundlæggende trænger til blive renset og derned ikke leder vandet rigtigt væk. Tommelfingerregel nr. 1 er, at du skal have renset dine tagrender 2 gange om året; Ved overgang til henholdsvis sommer- og vintertid.